ENERGIBEHANDLINGAR

På första sidan skriver jag om en ”gåva”, ja, för mej känns det så. Jag längtade länge efter att få gå Reikikurser och gjorde så. Efter ett antal år efter initiering, fick jag möjligheten att testa reconnective healing och mellan behandlingarna lade sej kotor i min rygg till rätta under en morgonmeditation, TM. Den ena var en inklämd disk som gjorde att jag hade ett fingertoppsavstånd till golvet med 25 cm. Den skärande smärta som under meditationen, kom genom bröstryggen och ut genom axeln, gav även min ländkota ett annat läge. Jag kunde nu helt plötsligt nå golvet med fingertopparna.

Jag hade precis läst Sanna Ehdins bok: ”Finn din enegikod” och trots att jag förstod orden, insåg jag inte vad det handlade om, förrän mina kotor lade sej tillrätta, vid som jag ser det, rätt energinivå.

Jag lät göra The Reconnection och då hände något häpnadsväckande med mej.

Här nedan redogör jag för Reconnective healing och The reconnection. Jag beskriver också vad som ungefär händer när jag ger en energibehandling på plats eller på distans.

Jag visar även bilder på mitt lilla behandlingsrum och klienter som även får parallellbehandling av katten Cia.

Cia finns nu i katthimlen, men en annan katt hjälper gärna till om den får.

 

                                                       RECONNECTIVE HEALING


Är en kraftfull healingform, vilken forskare anser ha kommit till jorden för allra första gången.

Reconnective healing, skall enligt forna healingmästare och forskare, ge oss läkning på fler nivåer än tidigare och ha en förmåga att hjälpa oss att i helhet komma i kontakt med oss själva, vår omgivning, jorden, universum och vår egna multidimensionella, mänskliga natur.

Reconnective healing kan ge en livsförändrande upplevelse och ge tillgång till nya healingfrekvenser, vilket kan heala dig på flera plan; den fysiska kroppen, den mentala hälsan, själen men även på plan som kan vara svåra att sätta ord på.

Redan vid första Reconnective healingbehandlingen initieras de nya healingfrekvenserna. De flesta känner omgående energierna flöda och arbeta i kroppen. Energiflödet håller i sig lång tid efter behandlingen. Är du öppen kan du redan första gången få det i dina händer.

.

När du har fått 1-3 behandlingar kan du gå vidare och skapa en mer bestående kontakt med den högre vibrationen – The Reconnection.


THE RECONNECTION;  handlar om Återkopplingen till Universum, den totala balansen och helheten. The Reconnection ger dessutom en möjlighet att återknyta kontakten med den inre kärnan, att komma i kontakt med det sanna jaget igen.


Det innebär i praktiken att varje människa har möjlighet att nå sin högsta potential, att hitta sin unika väg i livet och att utvecklas optimalt på alla plan och det snabbare än det tidigare någonsin varit möjligt.


När en healer ”lyssnar” flyttas hans eller hennes receptiva fokus till händerna eller till någon annan kroppsdel som fungerar som mottagare för energitillförseln. Det är i detta receptiva tillstånd som det kommunikativa miraklet uppstår på en helt ny nivå.


När jag själv hade gjort min The Reconnection hände något som av ett mirakel.

Så snart jag kommer i kontakt med en person som efterfrågar behandling, börjar mina händer att röra sig av sig självt. Jag får kontakt med Universum som leder mig genom en behandling där fler metoder än healing är integrerade. Klientens kropp i samarbete med Universum, med mig som verktyg/kanal, ger förutsättning till en behandling som jag sannolikt är ganska ensam om att utföra.

Behandlingsmetoder där händerna används kommer till mig. Jag ritar symboler. Musik och rytmer kan komma genom händerna. Ibland får jag hjälp i samtalet som pågår under behandlingen. Jag använder även vanlig healing/Reiki där så behövs.

Behandlingen påbörjas med att jag känner in auran och balanserar chakrana. Därefter får klienten det den skall ha/behöver, och tiden kan variera avsevärt beroende av behovet.

Behandlingen avslutas med behandling av auran igen – reconnective healing, och när händerna förs samman i böneställning är behandlingen klar.

Därefter går det inte att få någon kontakt med kroppen igen och händerna förblir stilla.


Ingen hjärna finns integrerad i den här behandlingen. Universum hjälper till och jag är verktyget.


Behandlingen sker på plats i mitt behandlingsrum eller på distans. På distans har jag telefonkontakt eller messenger kontakt via videosamtal med klienten under behandlingen för att kunna redovisa vad klienten får för behandling. Det blir en fin stund tillsammans med klienten där vi samtalar om det som kommer fram under behandlingen. Behandling på plats: 400 kr och på distans 350 kr.


"Allt blir till det bästa, som det skall vara".
Välkomna!