SÅ HÄR UPPLEVDE VI ENERGIBEHANDLINGARNA

Behandlingsrummet används dagligen till meditation och orakelkortsdragning för mej själv.

Det här var ngt helt nytt för mej och jag var lite nervös innan. Jag hade många tankar i huvudet om vad som skulle hända.

A-C började tala med mej via telefonen som var inställd på högtalare samtidigt som jag låg på soffan. Nästan omedelbart och märkligt slappnade jag och lyssnade  på vad hon sa.

 

Känslan inombords blev lugn. Jag kunde koppla av och öppna upp mg, slöt ögonen och följde med.

En sak slog mej: Att väldigt mycket stämde in av det hon sa om mig och vi har varken träffats eller talats vid innan, förutom några minuter på telefonen. Det enda, frågan då var om hon kunde göra en distanhealing på mig.

 

Jag kommer definitivt att göra detta flera ggr och jag tycker absolut att fler borde pröva på, för det fungerar med distanshealing. Man mår bättre och känner av det.

 

Rikard 23 år.

 

 

Hon är väldigt bra på det hon gör. Hon förklarar hela tiden på ett bra sätt så att man förstår vad hon gör. Hon kände värme i handen från min höft och hag har ett blåmärke där som A-C inte kände till.

Jag fick upp en orm i mina tankar när jag låg där och blundade med vet inte riktigt vilken betydelse det har för mig. Det kändes som terapi/massage.

Jag måste testa att bli helad utan distans för att uppleva det. Spännande och hjälper verkligen.

 

Rikard 23 år

 

 

Det här var en annorlunda upplevelse, jag kunde faktiskt ibland känna att Ann-Christin höll händerna på mitt huvud under Healingen! Till en början kändes det som kolsyra runt skallen som plötsligt försvann och sa då att hon var med händerna uppe vid hjässan. När hon sedan gick ner med händerna på axlarna återkom kolsyran något men med betydligt lägre frekvens. Dessutom kände jag av beröring i korsrygg och att någon var med på plats. Hon märkte att det fanns ett fel i en kota i nacken och det stämmer, jag har en kota som ligger fel strax ovanför skulderbladen, håller själv på med massage så vet exakt problemet.

 Mitt i kom en omedelbar trötthet som drabbade mig och även henne, något jag inte upplevt tidigare, svårt att förklara. Det var mycket fokus på mitt huvud, jag har tidigare för många år sedan haft stroke men hämtat mig från den, så kan ha med det att göra varför det var mycket fokus på mitt huvud. Har skada från det som syns vid röntgen och en förkalkning i hjärnan på ett blodkärl efter en fall-olycka. Efteråt lade jag upp fötter i kors och händerna, Ann-Christin säger då att hon gjorde samma sak med nalle. Allt sker på distans och hon har ingen aning om vad som sker eller vad jag gör så det är rätt märkligt, dessutom gnuggade jag tårna mot varandra, vilket även hon gjorde på sin Nalle utan att någon visste om det innan. Tillfällighet eller inte? Det är för mycket som stämde in för att det ska kunna vara tillfälligheter, självklart fungerar det. Slocknade på soffan framför tv, det händer aldrig.

 

 

Micke 56.

 

 

 

Andra healingen med Ann-Christin blev annorlunda. Såg med bild via dator allt hon gjorde. En helt annan känsla och närvaro.

 Slöt ögonen ibland, kan vara fördel att göra det för att ta in mer. Däremot så är det också fördel att se vad hon gör så är på två sätt och olika hur man är som person. Något märkligt hände, som inte hör till en healing i normala och egentligen är frågan om man ska ta upp det eller inte.

Samtidigt är det ändå viktigt om man tror eller ej, men det är helt och hållet upp till var och en. Fler dök upp under resans gång, mitt i utan förvarning. Min syster som inte finns med mig längre och delade en gåva, samt min far som hållit sig i skymundan och hans mormor. En fin stund och massor av kraft lyfte hela stunden, kontakt från andra sidan, ännu en gång. Inget konstigt med det utan det finns runt om oss bara man har ett öppet sinne och hjärta. Det är inte konstigare än så, andevärlden är en verklighet inget tvivel om det.

 Finns även i mina böcker som gör dem lite extra intressanta i spänningssyfte. Men det är så att mötet som skedde var helt enormt och starkt, oväntat. Healingen blev avslappnad och lugn, mera som själslig massage kan man säga, den här gången. Ann-Christin är makalöst duktig på det hon gör, samtidigt händer helt oförklarliga saker.

 

 

Micael Lindberg Sundsvall

 

 

 

Strax före jul drabbades jag av svininfluensan. Det var en väldigt oangenäm upplevelse. Efter 3 veckor kom jag i kontakt med Ankie och hon var vänlig att skicka distanshealing. De två följande dagarna var extremt jobbiga med ideliga hostattacker men som genom ett under så kände jag mig dag 3 mycket bättre. På köpet blev jag också bra i min vänstra axel och arm och det blev ju en enorm bonus. Jag kan varmt rekommendera Ankies behandlingar.

 

Lena 72
Ja nu har Ankie "knådat" mig på distans 2 ggr till. Axeln är helt bra. Bihålorna tömde sig rejält efter den 2:a gången och även slemmet i lungorna. Även 3:je gången uppstod en tömningsreaktion och nu har jag varit bra sedan dess. Fantastiskt. Tack.


Lena 72


 

Ann-Christines distansbehandlingar är en spännande upplevelse där mycket känslor får ta utrymme. Hon beskriver utförligt behandlingen genom samtal eller videosamtal. Det händer saker både under- och efter behandlingen och sån't som har legat och "pyrt" i kroppen kan få rensas ut. Detta är en holistisk behandling som utgår från att människan är en mångfacetterad varelse och inte enbart en fysisk kropp. Sinne och själ behandlas minst likvärdigt. Ann-Christine är en god vän och yogadeltagare i mina yogagrupper, sedan 2010. Hon är en glad och sprudlande person med ett smittande entusiasm och kunskapstörst. Hon har också goda kunskaper om hälsa, välbefinnande, kost och komplementär medicin genom lång erfarenhet inom dessa områden.

 

 

 Linda 41